Over ons

De gebroeders Walther (Nik en Eric) zijn met volle enthousiasme in 2005 gestart met beheer-maatschappij Walther Vastgoedbeheer.

Beiden hebben hun eigen specialisme ontwikkeld en staan samen met volle overtuiging achter de visie van het bedrijf. En zo leert de praktijk, bij Walther Vastgoedbeheer zit je goed. Onze visie is met een persoonlijke en directe aanpak zorg dragen over uw vastgoed. We kijken samen met u naar de mogelijkheden om het rendement uit uw vastgoed te verhogen.

Daarnaast gaan we met u op zoek naar de mogelijkheden om uw vastgoed zo interessant mogelijk te maken en te behouden voor de huurdersmarkt. Dit zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent bij Walther Vastgoedbeheer.

Verhuur van woonruimte

Naast ontwikkeling en beheer, zijn wij eveneens vakbekwaam in de verhuur van woonruimte.

Onze vastgoed adviseur ontzorgd van A tot Z. Uw woning zal op een groot aantal, goed bezochte, websites gepubliceerd worden. Potentiele huurders zullen uitgenodigd worden voor bezichtigingen en bij het gehuurde voorzien worden van alle benodigde informatie om zo een uitstekend beeld te krijgen van uw vastgoed. De potentiele huurder zal gescreend worden middels het controleren van persoonsdocumenten en kredietwaardigheid. Om gemaakte afspraken volgens het huurrecht vast te leggen zal een solide huurovereenkomst opgemaakt worden.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!